Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém EU klimatických cílů spočívá v tom, že jde o činnost, kdy se snažíme ovlivnit děje, kterým nerozumíme, pomocí prostředků, které aktuálně nemáme k dispozici. Je to plán který stojí na vodě a přáních svých autorů. Nikdo ve skutečnosti neví, jestli náhodou místo elektromobilů neměla být pozornost věnována hydroponii a technologiím budování hrází. Jenže řada lidí tomu uvěřila jako jediné správné cestě a tak kdo je proti elektromobilitě, podporuje zkázu světa, šíří rakovinu a vůbec šlape po světlých zítřcích.

0 0
možnosti
Foto

Jen obecně - tlak na omezení spalovacích motorů je krom jiného snahou omezit závislost na dodávkách ropy od dodavatelů, kteří z toho financují teroristy nebo teroristické režimy. A kteří, jako např. Rusko, používají dodávky jako nástroj k ovládnutí odběratele.

0 2
možnosti
AK

Také obecně.

Vytvoření závislosti na Číně - což vyvolává tlak na elektromobilitu - je nějaká výhra?

Tomu se obvykle říká z deště pod okap.

3 0
možnosti
FD

Nejhorší pořad všech dob.

1 0
možnosti
JK

Když oponenty nazýváte zelenými šarlatány, jinými slovy odmítáte se s nimi vůbec bavit jako s partnery k diskuzi, tak nemáte, pane autore, nárok na to, stěžovat si, jak někde nazvali oni vás. To můžou udělat účastníci té diskuze.

1 9
možnosti
LK

Problém je kdo začal d urážením a používá argumenty šarlatán😊.

2 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1430x
Svoboda a odpovědnost - dvě věci, které považuji za základ naší demokratické společnosti. Nenechme si je sebrat.

Seznam rubrik